Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
  • Zowel behandeling als hospitalisatie
  • Lasertherapie op maat
  • Huisbezoek mogelijk

Chipregistratie nabij Breda

Wilt u een chipregistratie laten doen van uw hond in de buurt van Breda? Dierenarts Vandekeybus in Meer helpt u hiermee verder. Het chippen van een hond is heel belangrijk, daarom kunt u rekenen op de diensten van onze praktijk in de omgeving van Breda. Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Lees er hieronder verder over!

Bent u opzoek naar een dierenarts in Breda?

Neem nu contact op met ons!

Wij voeren de chipregistratie van uw hond deskundig uit nabij Breda

U kunt het beste uw hond chippen, want wanneer uw hond kwijt is, dan kan uw dierenarts de chip scannen en uw adres in de regio Breda vinden. Het is namelijk ook verplicht, net zoals de chipregistratie bij ons nabij Breda. We verzorgen het chippen van uw hond niet alleen, maar zorgen er ook voor dat de vaccinaties van uw puppy in orde zijn in België, in regio Breda. Het beschermt uw puppy namelijk tegen allerlei ziektes. Heeft u een reu en vertoont deze gedragsproblemen, die u niet kunt oplossen met gedragstherapie? Dan is een castratie misschien wel uw oplossing. Daarvoor kunt u rekenen op ons advies.

Neem contact op met onze dierenartsenpraktijk

Onze praktijk in Meer, regio Breda helpt u verder met al uw vragen rond het chippen van uw hond en de chipregistratie. Het is namelijk belangrijk dat u weet waarom en waartegen uw hond beschermd is. Vertrouw dus op onze diensten en contacteer ons voor uw afspraak! We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 3 314 12 00 of gebruik het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dierenartsvandekeybus.be.

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart