Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
Navigeer naar: « Dierenarts

Diergeneeskunde

 

                                       OPGELET !!!!

DE PRAKTIJK IS PER 01/01/2021 VERHUISD NAAR GESTELSESTRAAT 41, 2321 MEER

 

Als dierenarts in algemene diergeneeskunde kan u bij Veerle Vandekeybus terecht met alle gezondheidsproblemen van uw huisdier. Van jaarlijkse controles en advies tot de behandeling van acute en chronische gezondheidsklachten, samen met u houden we uw geliefde huisdier in topconditie.

Dierenarts Hoogstraten

Onze dierenartsenpraktijk is gevestigd in Meer - Hoogstraten. Vanuit hier behandelen wij voornamelijk kleine huisdieren als honden, katten en knaagdieren. We beschikken over geavanceerde apparatuur om uw huisdier te onderzoeken en behandelen. Zo kan u bij ons ook terecht voor echo’s en radiografie, tandverzorging, chirurgie en hospitalisatie.

We behandelen dieren in de gehele regio Hoogstraten, Meer, Minderhout, Merksplas, Rijkevorsel, Brecht, Wuustwezel, Loenhout en Turnhout. Ook Nederlandse klanten, bijvoorbeeld uit de regio Breda, Zundert, Chaam, Ulvenhout, Baarle-Nassau en Ulicoten zijn welkom.

Dierenarts aan huis

Wenst u een consult van een dierenarts aan huis? Maak dan een afspraak voor een huisbezoek. Dit kan praktisch zijn wanneer u de dierenartsenpraktijk niet kan bezoeken, bijvoorbeeld omdat het vervoeren van uw dier niet mogelijk is. Een huisbezoek kan enkel op afspraak en is in geval van dringende zaken niet altijd mogelijk. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 


                                       

Wegens slecht bereik in onze regio kan u soms moeilijk iemand aan de lijn krijgen.

Afspraken kunnen ook via SMS of WHATS'APP gemaakt worden 


                                  0484 / 87 86 50 

 

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart
+32 3 314 12 00