Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
Navigeer naar: « Dierenarts

Diergeneeskunde

 

                        

Als dierenarts in algemene diergeneeskunde kan u bij Veerle Vandekeybus terecht met alle gezondheidsproblemen van uw huisdier. Van jaarlijkse controles en advies tot de behandeling van acute en chronische gezondheidsklachten, samen met u houden we uw geliefde huisdier in topconditie.

Dierenarts Hoogstraten

Onze dierenartsenpraktijk is gevestigd in Meer - Hoogstraten. Vanuit hier behandelen wij voornamelijk kleine huisdieren als honden, katten en knaagdieren. We beschikken over geavanceerde apparatuur om uw huisdier te onderzoeken en ter plaatse te behandelen. Zo kan u bij ons ook terecht voor echo’s en radiografie, tandverzorging, chirurgie en hospitalisatie.

We behandelen dieren in de gehele regio Hoogstraten, Meer, Minderhout, Meerle, Wortel, Merksplas, Rijkevorsel, Brecht, Wuustwezel, Loenhout en Turnhout. Ook Nederlandse klanten, bijvoorbeeld uit de regio Breda, Wernhout, Zundert, Chaam, Ulvenhout, Baarle-Nassau, Ulicoten, Etten-Leur, Roosendaal en Prinsenbeek zijn welkom.

Dierenarts aan huis

Wenst u een consult van een dierenarts aan huis? Maak dan een afspraak voor een huisbezoek. Dit kan praktisch zijn wanneer u de dierenartsenpraktijk niet kan bezoeken, bijvoorbeeld omdat het vervoeren van uw dier niet mogelijk is. Een huisbezoek kan enkel op afspraak en is in geval van dringende zaken niet altijd mogelijk. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 


                                 

 

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart
+32 3 314 12 00