Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten

Hondengedragstherapeut

Gedragsproblemen bij honden zijn vaak op te lossen door goede training en soms (her)opvoeding. Vooral bij reuen zien we nogal eens gedragsproblemen op vlak van dominantie en agressie. Binnen het gezin kan dit leiden tot vervelende situaties die meestal verergeren wanneer deze niet juist worden aangepakt.

De meest voorkomende problemen zijn: agressie naar andere honden en/of mensen, agressie naar kinderen, angst, verlatingsangst of niet alleen kunnen zijn, onzindelijkheid, puppytraining, trauma, gehoorzaamheidstraining, heropvoeding en (her)socialisatie.

Hondentherapeut - Hoogstraten

Een hondentherapeut kan uitkomst bieden bij gedragsproblemen. Door observatie van het negatieve gedrag kan een gedragstherapeut voor honden een passende training opstellen. Hiermee wordt het probleem aangepakt en leren we de hond het gewenste gedrag te tonen.

Dierenarts Veerle Vandekeybus is gespecialiseerd in gedragstherapie voor honden. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een consult in de regio’s Hoogstraten, Breda en Turnhout.

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart
+32 3 314 12 00